Doe Het Zelf garage Sneek werkt heel simpel: u kunt ieder moment van de dagen dat wij open zijn aankomen en gebruik maken van onze diensten. Wilt u meer zekerheid om niet voor niets te komen dan kunt u ook op afspraak van onze diensten gebruik maken, via de email of telefonisch kunt u een afspraak maken.
Op afspraak van onze diensten gebruik maken kan 5 dagen in de week maar alleen met als starttijd onze openingstijd van 9 uur, de reden hiervan is simpel: wanneer alle plekken bezet zijn en alle werkzaamheden lopen uit op deze plekken dan kan een eventuele afspraak welke, bijvoorbeeld om 12:00 uur staat om deze reden niet doorgaan, de door u gereserveerde plek is simpelweg nog niet vrij en een auto welke niet klaar is kunnen wij niet zomaar wegsturen.
Aangezien wij bij Doe Het Zelf garage Sneek niemand teleur willen stellen kunnen wij alleen een afspraakgarantie bieden vanaf onze openingstijd van 9 uur.
Natuurlijk kunt u de dag zelf uitzoeken.
Bespreek daarom op tijd of kom gewoon langs en neem een kop koffie terwijl u wacht op een vrije plek, het kan nooit lang duren voor u aan de slag kunt.

Er is altijd een adviseur aanwezig.

 

Eigenaar : Hollander
Koperslagersstraat 46 B (u vindt ons achter in het pand van Schildersbedrijf Sluyter)
8601 WP Sneek
Tel. 06-24210186
B.g.g. 06-28823752 of 06-20652073

info@doehetzelfgaragesneek.com